Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDOMINIRALI SMO IH

Slovenci u šoku: 'Što je ovo? Hrvatska nas je potukla do nogu, kakvu su nam pljusku dali...'

Pirej: Kvalifikacijski košarkaški turnir za Olimpijske igre u Parizu, Slovenija - Hrvatska
Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL
1/4
02.07.2024.
u 23:38

- Kakvo razočaranje, Hrvati razbili Slovence. Slovenska reprezentacija je s neočekivano visokim porazom otvorila kvalifikacijski turnir u Ateni - piše Žurnal24

Još će se dugo pričati o velikoj pobjedi Hrvatske nad Slovenijom (108:92) u dvoboju 1. kola Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Pireju. Izabranici Josipa Sesara su sa 108:92 nadigrali Luku Dončića i društvo u pokušaju da se plasiraju na Igre u Pariz. Ništa još nije odlučeno, ovo je bilo tek 1. kolo, a i Slovenija i Hrvatska još mogu proći, i sastati se - primjerice - u velikom nedjeljnom finalu.

No, slovenski mediji nisu bili baš blagonakloni prema svojim reprezentativcima nakon teškog poraza od Hrvatske. S nestrpljenjem su, u ulozi velikog favorita iščekivali tu utakmicu, čak su više pažnje pridavali košarkaškoj nego nogometnoj vrsti koja je ovih dana uveseljavala narod na Euru... A onda ih nisu štedjeli:

Pirej: Kvalifikacijski košarkaški turnir za Olimpijske igre u Parizu, Slovenija - Hrvatska
1/6

- Raspoloženi Luka Dončić nije bio dovoljan za nadahnutu Hrvatsku - piše portal 24ur.com, koji je sa svojim naslovom još bio i blag...

- Auč! Hrvati su potukli Slovence! Još jedna pravovremena pljuska za otrježnjenje prije odlučujućih utakmica? Slovenska reprezentacija pretrpjela je bolan poraz od Hrvatske na početku olimpijskih kvalifikacija - pišu s portala Ekipa24.

- Što je ovo? Hrvati su nas potukli do nogu! Jesmo li mi to došli u Pirej na odmor? Gdje je obrana? - stoji u tekstu na portalu RTV Slovenije, nacionalnog servisa.

- Kakvo razočaranje, Hrvati razbili Slovence. Slovenska reprezentacija je s neočekivano visokim porazom otvorila kvalifikacijski turnir u Ateni - piše Žurnal24.

Podsjetimo, Hrvatska već u srijedu od 16.30 igra protiv Novog Zelanda, a Slovenija će s tom reprezentacijom snage odmjeriti u četvrtak. Petak je dan odmora, a u subotu i nedjelju na rasporedu su polufinala i finale.

Standings provided by Sofascore
 
Standings provided by Sofascore

Komentara 20

CH
che99
06:27 03.07.2024.

Bravo za momke, veliki bravo i za Sesara... bez obzira na očajne slovence, super tekma

Avatar mrbr
mrbr
08:12 03.07.2024.

Jučer sam nakon dugo, dugo vremena pustio suzu zbog Hrvatske košarke i naježio se. Prvi puta nakon Dražena. Ovi dečki moraju znati da su sljednici divova koji su igrali ispod koševa i pobjeđivali u igri koja nas je toliko oduševljavala ❤

PA
pajper
08:46 03.07.2024.

Ubacili decki u 6 brzinu,tako se dela gass naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije