PRIPREME ZA EP

Slovenija teško osramotila Hrvatsku, nanijeli su nam najteži poraz u povijesti

Domagoj Duvnjak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.01.2016.
u 17:52

Završilo je 32:17 (14:12), što znači da su naši rukometaši u drugom poluvremenu zabili samo pet golova

Rukometaši Slovenije uvjerljivo su u Kopru pobijedili Hrvatsku 32:17 (14:12) i sigurno time nisu dali pozitivan poticaj za daljnje pripreme i samo Europsko prvenstvo u Poljskoj.

U drugom poluvremenu zabili smo samo pet golova i nije opravdanje niti to što smo igrali s drugom momčadi. Jasno je, izbornik Željko Babić ima još mnogo posla, a jako malo vremena, već za šest dana igramo prvu utakmicu na prvenstvu - s Bjelorusijom.

Prije manje od 24 sata, u Ivanić-Gradu je bilo 31:30 za naše reprezentativce i to je nekako realniji rezultat, no jasno je po svemu ovome da nam klupa i nije baš široka ili pouzdana.

Nažalost, ovime su Slovenci izjednačili negativni rekord vezan uz našu reprezentaciju. Naime, dosad je najteži poraz bio onaj iz 1998. godine protiv Rusije (14:29), a sad su im se na tom popisu pridružili i naši zapadni susjedi...

>> Ako iz ovog poraza ne izvučemo pouku onda bolje da ne idemo u Poljsku!

>> Hrvatska minimalno slavila protiv Vujine Slovenije

Komentara 59

DU
Deleted user
18:29 09.01.2016.

Ne treba nam Goluža, Červar, Vori ...kukuriku politika i ovdje.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:59 09.01.2016.

Na žalost, ali realnost je da je Hrvatski sport danas uništen do temelja

BR
brisnik
18:14 09.01.2016.

Nemogu da vjerujem da su nas slovenci tako razbili... I sa drugom ekipom bih morali pobjedit... A ova hrt televizija nabijen ih na k... Nista nece da prinosi kako ih nije sramota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije