Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Službeni profil SP-a emotivno pozdravio Modrića: 'Po posljednji put'

Moskva: Luka Modrić najbolji igrač Svjetskog prvenstva, Mbappe najbolji mladi igrač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.11.2022.
u 19:30

Našem najboljem nogometašu ovo će biti četvrto Svjetsko prvenstvo, a najveći uspjeh, naravno, postigao je na prošlom, kada je vatrene vodio do srebra.

Svjetsko prvenstvo u Katru počinje za manje od dva tjedna. Prvo zimsko izdanje Mundijala traje od 20. studenog do 18. prosinca. 

Hrvatska reprezentacija na natjecanje dolazi kao viceprvak svijeta, kojeg će predvoditi 37-godišnji kapetan Luka Modrić.

25.09.2022., stadion Ernst Happel, Bec, Austrija - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 1, 6. kolo, Austrija - Hrvatska. Luka Modric, Nikola Vlasic. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Službeni Twitter profil Svjetskog prvenstva objavio danas sliku Modrića, uz emotivnu poruku.

- Po posljednji put - napisali su, dodavši tužan emoji.

Modriću će ovo biti četvrto Svjetsko prvenstvo, a najveći uspjeh, naravno, postigao je na prošlom, kada je vatrene vodio do srebra

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

BI
billynik
23:57 09.11.2022.

Najveći uspjeh će biti na ovom prvenstvu kad ćemo napokon otići do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije