Petrović objavio popis

Aco i Hrvatska ostaju bez ponajboljeg igrača, klub ga ne pušta!

Goran Kovačić
02.11.2022.
u 13:28

Hrvatska prvo 10. studenog igra u Grazu protiv Austrije, da bi tri dana kasnije u KC Dražen Petrović u Zagrebu ugostila Poljsku.

Aleksandar Petrović, vršitelj dužnosti izbornika  hrvatske košarkaške reprezentacije, objavio je spisak igrača za dvije pretkvalifikacijske utakmice za odlazak an Europsko prvenstvo 2025. godine. 

Hrvatska prvo 10. studenog igra u Grazu protiv Austrije, a potom  će 13. studenog u KC Dražen Petrović u Zagrebu ugostiti Poljsku. 

Prvi trening je zakazan za ponedjeljak, 7. studenog, a na popisu se nalaze sljedeći igrači:  Prkačin (Girona), Branković, Rudan (oba Mega), D. Drežnjak, Božić (oba Zadar), Ivišić, M. Drežnjak (oba Derby), Nakić (Breogán), Bender (Obradoiro), Bundović, Kapusta (oba Cibona), Perković (Orleans), Badžim (Konyaspor), Mavra (Split), Kučić (Cedevita junior).  

S užeg popisa izostali su neki igrači koje se tu možda i očekivalo, no v.d. izbornika Aco Petrović je pojasnio: 

- Iz Albe su me obavijestili kako Jaleen Smith, kojeg smo očekivali barem za zagrebačku utakmicu, još uvijek nije potpuno spreman te oni ne žele riskirati ozljedu u reprezentaciji. Valja napomenuti i kako su Karlo Matković i Lovro Gnjidić također ozlijeđeni pa neće participirati u nadolazećoj akciji, a dodao bih i to da je na širu listu upao Lovro Mazalin.

S obzirom na zgusnute rasporede klubova ovog vikenda, iskreno se nadam kako će svi igrači ostati zdravi i da neće biti dodatnih ozljeda – istaknuo je Petrović. 

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Poljska u online prodaji možete nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr čiji je popis dostupan klikom na ‘Popis prodajnih mjesta’ na istoj poveznici, a na dan utakmice na blagajni KC Dražen Petrović. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:54 02.11.2022.

Napokon mali Božić dobio prigodu nakon gomile poluanonimusa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije