ZA AMERIČKE CIPELE

Snašao se poput profesionalca: Kakav vam je model Messi?

Lionel Messi (1)
Foto: .ladystork.com
1/9
19.05.2013.
u 15:08

Barcelonin nogometaš zbog ozljede ne može igrati pa se posvetio sponzorskim obvezama

Da talentiranim ljudima ide od ruke ne samo u njihovoj glavnoj djelatnosti, već u svemu čeka se dotaknu, dokazao je Lionel Messi. Nogometaš Barcelone zbog ozljede neće igrati do kraja sezone, objavljeno je prije nekoliko dana, pa se posvetio sponzorskim obavezama prije godišnjeg odmora.

Među brojnim sponzorima koje ima je i jedan prestižni američki brend obuće za kojeg je snimio promotivnu kampanju za kolekciju jesen/zima 2012./2013. Argentinac je za potrebe snimanja promijenio popriličan broj odjevnih kombinacija, a pred fotoaparatom snašao se kao profesionalac.

Već u ponedjeljak Lea čekaju nove obveze prema sponzorima, kada putuje u Katar gdje će biti dio promotivnih događanja tamošnjeg telefonskog operatera Ooredoo u svrhu pomoći njegovoj humanitarnoj fundaciji.

>> Messi: Pa nećemo valjda poludjeti zbog ove sezone!?

>> Nije zaliječio zadnju ložu: Messi otpao do kraja sezone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije