Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ŠTETA

Šok u Kairu: Pogledajte kako je Hrvatska primila gol već nakon pet minuta, ni VAR je nije spasio

Susret Egipta i Hrvatske u finalu ACUD kupa
Matija Habljak/PIXSELL
26.03.2024.
u 21:21

Hrvatska obrana nije najbolje očistila jednu situaciju ispred svoga gola, vatreni su gotovo od samog početka bili u zaostatku

Hrvatska nogometna reprezentacija u egipatskom Kairu protiv reprezentacije domaćina igra finale internacionalnog ACUD kupa. Nažalost, utakmica za izabranike Zlatka Dalića nije dobro počela. U petoj minuti dvoboja zabio je Rami Rabia, 30-godišnji stoper egipatskog Al Ahlyja. Nismo dobro reagirali na jednu loptu nakon prekida. Trezeguet je pucao s lijeve strane, Labrović je to obranio, ali lopta se odbila do Hamdija koji je ubacio u peterac gdje se Rabia najbolje snašao.

Dugo je to gledala VAR soba, nakon par minuta incident je otišao pogledati i senegalski sudac Diouf i kada se činilo da će poništiti pogodak zbog zaleđa, on je samo pokazao na centar, a na semaforu je svijetlilo 0:1. U 18. minuti već je moglo biti 2:0 za Egipćane, ali Mostafa Mohamed je pogodio gredu nakon što je predriblao sve naše igrače i izbio sam pred vratara Labrovića.

PRVI POGODAK NA UTAKMICI POGLEDAJTE OVDJE

Srećom po Hrvatsku, Nikola Vlašić je sjajnim udarcem u 21. minuti vratio rezultat na 1:1. Vlašić je fantastično pogodio, a taj njegov izjednačujući pogodak možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije