IZBACIO GA SOCK

Šok za Čilića! Neočekivano ispao u trećem kolu US Opena

Čilić Sock
Foto: Reuters
1/7
Autori: Marko Pavić, Hina
02.09.2016.
u 21:16

Naš prvi reket četiri puta je izgubio servis, a koliko je loše igrao svjedoči i podatak da ni jednom nije bio u prilici oduzeti servis protivniku.

Marin Čilić iznenađujuće je izgubio u trećem kolu US Opena. Bolji od sedmog nositelja turnira bio je 27. igrač svijeta Jack Sock sa 6:4, 6:3 i 6:3.

Naš prvi reket četiri puta je izgubio servis, a koliko je loše igrao svjedoči i podatak da ni jednom nije bio u prilici oduzeti servis protivniku.

Amerikanac je sjajno servirao tijekom čitavog dvoboja, osvojio je 86 posto poena nakon što bi ubacio prvi servis, a čak 71 posto nakon svog drugog servisa. S druge strane, Čilić je imao samo 49 posto ubačenog prvog servisa, a i realizacija nakon drugog servisa mu je bila samo 49 posto, pa se od ovogodišnjeg US Opena oprostio mnogo ranije no što je planirao.

Bio je ovo drugi međusobni susret Čilića i Socka i druga pobjeda Amerikanca koji je slavio i sredinom srpnja u dvoboju Davis Cupa u Portlandu.

Podsjetimo, Čilić je prije dvije godine osvojio US Open, a lani je stigao do polufinala u kojem ga je svladao Novak Đoković.

Komentara 20

TH
than
21:29 02.09.2016.

Sa Cilicem nista nije neocekivano, ako cemo biti iskreni. Izuzetno nestabilan igrac. Mada da ce ga ovaj skrsiti ovako, to niti najveci pesimist nije ocekivao. Bas ga je satrao kao nekog pocetnika.

IV
ivanhoe1980
21:43 02.09.2016.

Kao da je Goran kriv što iz ove babe nije mogao napraviti curu...Čovjek je jednostavno luzer.I tu svaka priča prestaje.

SO
Sojko
22:54 02.09.2016.

Ćiliću je ponovo ispao tampon na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije