KOMENTIRAO DERBI

Sopić: Hajduk je imao sreće. Mogu pobijediti jednu od deset utakmica s Dinamom. Ovo je bila ta

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
17.09.2024.
u 18:51

"Po svemu prikazanom, Dinamo je barem morao izjednačiti ili čak pobijediti. S druge strane, ponovno se pokazala individualna kvaliteta Livaje", rekao je Željko Sopić

Dinamo je poražen od Hajduka u derbiju 6. kola Hrvatske nogometne lige na Maksimiru rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Marko Livaja u 70. minuti susreta. Bijeli su tom pobjedom privremeno došli na vrh tablice, dok Rijeka nije svladala Goricu (1:0) te sada imaju jedan bod više od prvaka.

Najbolju je priliku za Dinamo upisao Marko Rog u 76. minuti susreta kada je u čistoj prilici za izjednačenje pucao preko gola. U završnici susreta Torcida je bakljadom prekinula utakmicu, a sudac je pokazao 13 minuta nadoknade. U Dinamovim je nastojanjima da zabiju gol pomogao i crveni karton Ismaela Dialla, ali plavni nisu uspjeli izjednačiti te tako uoči početka Lige prvaka upisali neugodan poraz. Utakmicu je za Sportklub komentirao bivši trener Rijeke, Željko Sopić.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/6

"Mislim da nije bila neka izvanserijska kvaliteta utakmice. Naši derbiji općenito u zadnje vrijeme nisu na nekoj razini, a Hajduk je bio sretniji i pobijedio. Što se igre tiče, očekivao sam da će Dinamo pritiskati od prve minute. Zbog čega se to nije dogodilo, ne ulazim u problematiku. Ovakvu utakmicu u kojoj je Hajduk slavio na Maksimiru može realno dobiti jednom u deset puta. To ne govorim kao navijač Dinama, nego kao realni akter", rekao je Sopić.

"Po svemu prikazanom, Dinamo je barem morao izjednačiti ili čak pobijediti. S druge strane, ponovno se pokazala individualna kvaliteta Livaje koji takve utakmice gdje se Hajduk nalazi u podređenom položaju rješava iz jedne šanse i o njegovoj kvaliteti ne treba pričati. Mislim da Livaja nosi ovaj današnji Hajduk, odnosno da ga nosi u zadnje tri godine", zaključio je.

VIDEO Pogledajte kako je Bayern pokazao nepoštovanje prema Dinamu

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:41 17.09.2024.

Šaljivdžija! Po svemu prikazanom Dinamo nije bio u stanju dati niti jedan gol, a uspjeh bi bio da su igrali neriješeno. Dinamo je u statistici dominirao, ali kad se pogledaju ti udarci onda je sve jasno. Lučić se nije ni zagrijao, a kamo li uznojio. Posjed lopte isto. Nula bodova. Sopiću, drži se ti svoje Rujevice i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije