MODRI NAPADAČ

Soudani ne želi biti najplaćniji igrač Dinama i napušta Maksimir!

Soudani
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
15.08.2016.
u 22:15

Turski prvoligaš spreman je za usluge 28-godišnjeg napadača izdvojiti nešo više od dva millijuna eura

El Arbi Hilal Soudani mogao bi vrlo brzo, već do kraja kolovoza napustiti Maksimir. Alžirskom reprezentativcu ugovorna obveza s hrvatskim prvakom traje do sljedećeg ljeta, a Soudani je već u nekoliko navrata jasno izrazio želju za odlaskom iz Dinama. Pa je nedavno odbio i novi ugovor s modrima, a s njime bi postao i najplaćeniji igrač Dinama. Za sada se tu i dalje ističe Junior Fernandes s godišnjom gažom od 900 tisuća eura, piše Goal.

Turski mediji već danima donose priču kako je za Soudanija opasno zagrizao Trabzonspor. Turski prvoligaš spreman je za usluge 28-godišnjeg napadača izdvojiti nešto više od dva millijuna eura, dok u Maksimiru ne pristaju na odštetu manju od četiri milijuna eura.

>> Detalje o transferu Soudanija pročitajte ovdje

Komentara 17

TV
tvrdapixa
08:17 16.08.2016.

Po naslovu izgleda da Soudani ne želi biti najplaćeniji igrač, čak više, uvredio se zbog toga, a pošto se Dinamo inati i ne želi mu smanjiti plaću, Alžirac odlazi. Jel netko uopće u Večernjaku mućne glavom kad se stavljaju naslovi?

ZR
Ze Roberto u
22:49 15.08.2016.

U Dinamu nitko ne plače......ovakav naslov mi slići na pisanje jednog Ozrena

DA
davnor
22:56 15.08.2016.

Novinarske patke poput ćorluke i slično imajmo vjeru u maminja on zna što radi.volim te dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije