Još 7 mjeseci

SP u nogometu samo za bogate?

brazil
Foto: DW screenshot
20.11.2013.
u 09:00

Već nekoliko mjeseci u brazilskim se gradovima protestira zbog organizacije velikog sportskog događaja

Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazilu počinje za otprilike sedam mjeseci. Ali lov navijača za ulaznicama je već počeo. Kontingenti su ponovno ograničeni, osim dubokog novčanika potrebno je i dosta sreće da se dođe do željenih papirića. Organizatori turnira tvrde da su do sada uspjeli prodati već trećinu raspoloživih ulaznica. Ali što je s domaćinima Brazilcima? Mnogi od njih uopće si ne mogu priuštiti odlazak ne neku utakmicu SP-a. Građani u Brazilu imaju osjećaj i da previše javnog novca odlazi u financiranje priprema za Svjetsko prvenstvo.

Već nekoliko mjeseci u brazilskim se gradovima protestira zbog organizacije velikog sportskog događaja. Mnogi bi bili najsretniji da se u Brazilu uopće ne organizira SP.

>> Velika Nikina pobjeda: Vratio vjeru, ali i navijače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije