Rumunjski luksuz, hrvatska hrana

Špaco: Dobar je pršut, nije valjda rumunjski?

Stanko Poklepović (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
30.07.2010.
u 09:25

U luksuznom bukureštanskom hotelu Radisson Blue hajdukovcima nije nedostajalo ni ptičjeg mlijeka. A za sve se pobrinuo kuhar bijelih Dragan Šimić.

Iz Splita je Hajduk, u strahu od bilo kakvih problema s hranom, ponio dva mala kontejnera hrane. Tjestenina, meso...

– Ponijeli smo sve što nam treba – kazao je Šimić.

On i Hajdukov šef restorana Ivan Nogalo puni su pohvala za osoblje Radissona koje im je bilo na raspolaganju. A pohvale za Šimića i Nogala odaslali su Poklepović i društvo. Naime, nakon večere Šimić je Špaci servirao pršut.

– Ajme, što je dobar. Nije valjda rumunjski – čudio se Poklepović.

Nogalo i Šimić samo su se nasmijali, u Bukurešt su ponijeli i imotski pršut. Što je pusti Bukurešt kontra Imotskog.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kos
kos
11:02 30.07.2010.

Zbog toga vam si igrači i vuču po terenu,,,i da ne zaboravim,stigao je u prodaju novi BMW, za igrače ,za nagradu.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije