PIŠE MARCA

Španjolci otkrili loše vijesti za Modrića uoći El Clasica: 'U svakoj drugoj momčadi imao bi mjesta'

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/6
27.10.2023.
u 09:42

Podsjetimo, Modrić je potpisao jednogodišnji ugovor s Realom, ali nije zadovoljan trenutnom minutažom i možda bi mogao napustiti Bernabeu tijekom zimskog mercata.

Barcelona i Real odmjerit će snage u subotu od 16:15 sati u jednom od najvećih svjetskih klupskih derbija. Marca se pozabavila sastavom Reala i smatraju kako naš Luka Modrić neće pronaći svoje mjesto u početnih 11 Carla Ancelottija nego će svoju priliku čekati s klupe. 

GALERIJA Mijatović: iznenađen sam Modrićem, još uvijek je najbolji kreativni veznjak svijeta

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/4

Marca navodi da će svoja mjesta u veznoj liniji zauzeti Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Federico Valverde i Jude Bellingham, što prema njima znači da će Modrić i Camavinga novi El Clasico započeti s klupe. 

- Dvojica igrača koji bi mogli biti starteri u svakoj drugoj momčadi moraju čekati da pokažu svoju vrijednost. Priliku će sigurno dobiti, a to ovisi o tome kako će se utakmica razvijati - piše Marca. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Modrić je potpisao jednogodišnji ugovor s Realom, ali nije zadovoljan trenutnom minutažom i možda bi mogao napustiti Bernabeu tijekom zimskog mercata. 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:44 27.10.2023.

Luka, idi već jednom, ovi svakodnevni napisi o odlasku zgadili su mi nogomet

DI
did_Iva
14:22 27.10.2023.

"... i možda bi mogao napustiti Bernabeu ..." Ovo je na hrvatskim portalima napisano najmanje tisuću puta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije