MARCA

Španjolci pišu hvalospjeve o Modriću: 'Hrvat je besmrtnik, njegov sat kao da je stao'

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
09.09.2024.
u 14:30

"Sretan sam što sam zabio savršen pogodak iz slobodnog udarca nakon dugo vremena", rekao je Luka, koji je tri godine čekao na novi gol iz slobodnog udarca

Luka Modrić slavi svoj 39. rođendan. Najveći je igrač u povijesti hrvatske reprezentacije i junak jučerašnje utakmice protiv Poljske (1-0) u kojoj je zabio golčinu iz slobodnog udarca koja je i odlučila utakmicu. No Luka je općenito odigrao brutalnu utakmicu i pokazao da za njega godine ne igraju nikakvu ulogu. O tome su se raspisali i u Španjolskoj: "Njegov nogometni sat, onaj koji označava životnu energiju i igru u eliti, koja je godinama na vrhu, stao je. Luka Modrić i dalje uživa u nogometu na najvišoj razini. Besmrtnik koji igra među smrtnicima, koji radije ne razmišljaju o datumu svog oproštaja", piše Marca.

Njegov udarac nije bio jak, ali je zato bio iznimno precizan. Vjerojatno ni sam Luka nije očekivao da će lopta završiti u mreži, pogotovo zbog vrlo teške pozicije iz koje je uputio udarac.

"Sretan sam što sam zabio savršen pogodak iz slobodnog udarca nakon dugo vremena", rekao je Luka koji je tri godine čekao na novi gol iz slobodnog udarca. Posljednji je zabio Slovačkoj upravo u Osijeku, tada u Gradskom vrtu s gotovo iste pozicije, a to je bio jedan od najvažnijih golova koji su nas odveli na Svjetsko prvenstvo u Kataru na kojem smo otišli do bronce. Utakmica je završila, ispostavilo se, s velikih 2-2. Gol možete vidjeti OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije