IMA PRIMJEDBE

Poljski izbornik žali se zbog Modrićeva remek-djela: Pravila se stalno mijenjaju u svakoj utakmici

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Borna Jaksic/PIXSELL
09.09.2024.
u 11:15

Poljski izbornik Michal Probierz dao je svoje viđenje utakmice na konferenciji za novinare.

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku s 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Luka Modrić koji je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodni udarac te iskosa s lijeve strane s 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog. Poljski izbornik Michal Probierz iznio je svoje viđenje utakmice na konferenciji za novinare. 

– U prvom poluvremenu uspjeli smo zaustaviti Hrvatsku. Riječ je o reprezentaciji koja ima puno kvalitetnih individualaca, ali osim dva dobra ubačaja, ništa nisu uspjeli kreirati. U drugom je poluvremenu bilo izjednačeno, gol smo primili iz slobodnog udarca. Hrvati su u periodu od desetak minuta imali prilike koje nisu iskoristili – rekao je poljski izbornik Probierz na konferenciji za medije te naglasio kako je Hrvatska zasluženo uzela sva tri boda. 

VEZANI ČLANCI:

– Više ne znam koja su pravila. Netko kaže da igrači ne mogu stajati pokraj živog zida, a sada su bila dvojica koja su se gurala. Pravila se mijenjaju u svakoj utakmici. No moramo priznati da smo bili lošiji za taj jedan gol, šteta što je tako završilo. U zadnjoj minuti trebao nam je biti dosuđen prekršaj, i to očit, po mojem mišljenju, ali ne znam... Nisam ja sudac – zaključio je za TVP Sport. 

Komentara 2

Avatar majkuvam
majkuvam
12:22 09.09.2024.

Ako Martinovića u uzvratu bude samo malo sreća služila ,Poljacima će se mreža poderati.Nekao ovaj frajer bude sretan što su dobro prošli.

Avatar Anomander Rake
Anomander Rake
12:19 09.09.2024.

Šta je ovaj jeo, pasulj?! Vi u drugom poluvremenu izjednačeni? Je, 5 minuta. Lošiji za taj jedan gol?!? Trebali ste popit još 2 minimalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije