PORTAL RELEVO

Španjolci: Real je pronašao nasljednika Luke Modrića. Bivši Dinamov dragulj dolazi na Bernabeu

Spanish football La Liga match - Real Madrid vs Villareal
Alberto Gardin/LiveMedia / ipa-agency.net
11.04.2023.
u 09:24

Sve se glasnije priča o tome kako vođa vatrenih odlazi iz Madrida, o produljenju ugovora još nema službenih vijesti

Španjolski portal Relevo piše da je španjolski prvak Real pronašao zamjenu za Luku Modrića, a radi se o Daniju Olmu, nogometašu njemačkog Leipziga i bivšem dragulju zagrebačkog Dinama. Nekoliko je razloga zašto kraljevski klub želi angažirati Olma i dovesti ga na Bernabeu. Prvi je taj što je samo Dani Carvajal od domaćih igrača u reprezentaciji, a prije ih je bilo barem po troje.

Drugi razlog je istek ugovora iduće godine na ljeto, pa u Realu smatraju kako Olma koji trenutno prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, mogu dobiti po 'sniženoj' cijeni. U cijeloj priči još nije definirano koju bi poziciju mladi Španjolac igrao jer se na lijevom krilu nalazi Vinicius, dok je u vrhu napada nedodirljivi kapetan Karim Benzema

Relevo navodi kako bi Danijeva uloga trebala biti sliična onoj Modrićevoj pa ga se zato smatra Lukinim nasljednikom. Osim njega, kao nova akvizicija spominje se engleski veznjak Jude Bellingham, a Real bi rado u napadu upario Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea koji je na izlaznim vratima PSG-a. 

Trenutno nema novih vijesti oko produljenja ugovora hrvatskog kapetana i europskog giganta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije