'FIZIČKI RASTOPLJEN'

Španjolci žestoko prema Modriću: Nakon svjetskog prvenstva ne postoji u Realu

Spanish Super Cup - Final - Real Madrid v FC Barcelona
Ahmed Yosri/REUTERS
16.01.2023.
u 08:11

Hrvatski kapetan je očito iscrpljen nakon zahtjevnog svjetskog prvenstva i ne može pružiti najbolje igre

Aktualni europski i španjolski prvak Real Madrid uvjerljivo je izgubio u finalu domaćeg Superkupa od mrskog rivala Barcelone na neutralnom terenu u Saudijskoj Arabiji (1:3).  Bilo je to 39. izdanje španjolskog superkupa, pri čemu četvrto koje se održavalo kao mini turnir s četiri ekipe te treće izdanje čiji je domaćin bogata Saudijska Arabija koja 'masno' plaća klubovima sudionicima.

Kraljevski klub je odigrao vrlo blijedu utakmicu, da nisu imali raspoloženog vratara Courtoisa, mogli su i teže stradati. Luka Modrić odradio je prvih 65 minuta i pokupio je uglavnom kritike španjolskih medija, zamijenio ga je Dani Ceballos. Marca, koja ga je uvijek hvalia, sada ga kritizira drugu utakmicu zaredom.

- Modrić ne postoji nakon Svjetskog prvenstva, Vinicius je izgubio iskru, Valverde nije imao utjecaja, Rodrygo nedostaje... Real pada. Fizički je rastopljen. Modrić je igrač na kojemu se najviše osjete posljedice igranja na Svjetskom prvenstvu. Izvan igre je u svakom trenutku. Pokušao je povezati igru, spojiti se s napadačima, ali nije uspio jer je čitava momčad imala problem izlaženja sa svoje polovice - piše čitani sportski list.

- Malo je pokazao Hrvat u prvom dijelu utakmicu, kasnio je u pritiskanju suparnika i bio bez dinamike kojom bi naštetio suparniku. Sa Svjetskog prvenstva se vratio prazan i to se vidi. Ancelotti je primijetio da ovo nije njegov dan (ponovno) i izvukao ga je iz igre u 65. minuti - javlja madridski AS.

- Hrvat je u još jednoj utakmici pokazao da nije na svojoj najboljoj razini. Pokušavao je, ali nije uspio biti u utakmici - komentar je Mundo Deportiva

Ključne riječi

Komentara 10

BI
billynik
09:55 16.01.2023.

A"naši " mediji jedva dočekaju kakvu negativnu kritiku Luke koji je usput odigrao korektno ali kad je cijela momčad loša što je mogao napraviti.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:31 16.01.2023.

Ako čitava momčad ne igra kako treba, prema onome kako u tekstu piše, zašto se to tovari na leđa Modrića? Možda da se otvori članak?

T2
Tomo_20
10:25 16.01.2023.

Ne se… spanjolci kakav je bio carvajal?? On je bio kriv za prvi gol nije sve luka luka je… vam ma…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije