MARCA PIŠE

Španjolska svakako želi izbjeći Hrvatsku: 'Oni su mina. Mogu pomrsiti sve račune'

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.11.2023.
u 16:38

"Ona je uvijek tu usprkos tome što je sve starija i što se u zadnjem kolu jedva plasirala na Euro", navodi španjolska Marca pa dodaje da bi usprkos posljednjim utakmicama kvalifikacija, 'vatrene' ipak bilo najbolje izbjeći

Španjolska Marca izdvojila je hrvatsku nogometnu reprezentaciju kao jednu od najgorih opcija za svoju nacionalnu momčad u grupnoj fazi predstojećeg Europskog prvenstva koje će se igrati u Njemačkoj, u lipnju 2024. godine.

Španjolska je jedan od favorita, posebno zato što je prava momčad bez zvijezda i iskakanja, ali do finala u Berlinu dug je i težak put. Francuska, Engleska i Portugal također spadaju u najuži krug favorita", stoji u tekstu španjolskog sportskog lista.

GALERIJA Hrvatska pobijedila Armeniju i plasirala se na Euro 2024. 

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
1/30

"Naravno, tu su i reprezentacije koje su mine... One koje mogu razbiti sve prognoze. To je ponajprije Hrvatska. Ona je uvijek tu usprkos tome što je sve starija i što se u zadnjem kolu jedva plasirala na Euro. Hrvatska je svrstana u treću jakosnu skupinu, čime je izbjegnuto nekoliko potencijalnih skupina smrti, ali to je svakako reprezentacija iz trećeg pota koju treba izbjeći", zaključuju Španjolci.

VEZANI ČLANCI:

Jakosne skupine za ždrijeb koji će se održati 2. prosinca izgledaju ovako:

Prva:  Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Belgija i Engleska
Druga: Turska, Mađarska, Danska, Albanija, Austrija i Rumunjska
Treća: Hrvatska, Škotska, Slovenija, Slovačka, Češka i Nizozemska
Četvrta: Italija, Švicarska, Srbija i tri pobjednika play-offa

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 1

FR
franjo
17:50 22.11.2023.

Sa nama Hrvatima je gotovo. Nitko ne treba da se boji. Jedva nekako protiv Armenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije