KRITIKE KAPETANU

Španjolski mediji uzeli Luku Modrića na zub, pogledajte što sve pišu

Champions League - Round of 16 First Leg - Paris St Germain v Real Madrid
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/8
16.02.2022.
u 09:16

"Nikako nije nalazio loptu ni hvatao ritam igre. Pregažen i s više pogrešaka u prvom dijelu ove utakmice nego u cijeloj sezoni. Nema šanse da se ovakav Modrić približi onom dominantnom igraču kakav je inače. Nestao je u bitki koja ga je pojela", navodi Marca.

PSG je sinoć u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Parku prinčeva svladao Real Madrid s 1:0.

Domaćin je bio puno bolji, dok Real nije previše pokazao. Lionel Messi u 61. minuti nije iskoristio jedanaesterac, njegov udarac je obranio Courtois. Ipak, pobjedu PSG-u donio je Kylian Mbappé sjajnim golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

A španjolski mediji dosta kritično pišu o sinoćnjoj igri Luke Modrića. Španjolci obično hvale hrvatskog kapetana, no i njemu se dogodi lošija utakmica.

"Nikako nije nalazio loptu ni hvatao ritam igre. Pregažen i s više pogrešaka u prvom dijelu ove utakmice nego u cijeloj sezoni. Nema šanse da se ovakav Modrić makar približi onom dominantnom igraču kakav je inače. Nestao je u bitki koja ga je pojela", navodi Marca.

AS, drugi španjolski sportski dnevnik, navodi da je Modrić u prvom poluvremenu jedva imao pokoji kontakt s loptom, da se to nije previše promijenilo ni u nastavku te da je u 82. minuti napustio igru.

Uzvratna utakmica u Madridu igra se 9. ožujka.

 


 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
Joseph1
10:11 16.02.2022.

Komšije smanjite malo gas. Jako ste prepoznatljivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije