itf world tour

Splitsko finale odlučit će pobjednika na međunarodnom teniskom turniru u Dubrovniku

ATP Challenger Zagreb Open, kvalifikacije, Duje Ajduković - Sebastian Baez
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
08.04.2023.
u 16:34

Dvojica hrvatskih tenisača, 22-godišnji Duje Ajduković i 18-godišnji Luka Mikrut, u splitskom će finalnom obračunu odlučiti tko će ponijeti naslov pobjednika ITF turnira u Dubrovniku (25.000 USD).

Nakon što je Mikrut (ATP - 981.) u polufinalu svladao 35-godišnjeg bosansko-hercegovačkog tenisača Aldina Šetkića (ATP - 566.) sa 6-1, 6-1 i tako stigao do svog prvog finala na ITF World Touru, u meču za naslov pridružio mu se Ajduković (ATP - 526.) pobjedom 6-4, 6-4 protiv 21-godišnjeg Rumunja Cezara Cretua (ATP - 466.).

Ajduković će se u nedjelju boriti za svoj peti naslov na ITF World Touru, a Mikrut će pokušati u debitantskom finalu stići i do svog prvog seniorskog trofeja u pojedinačnoj konkurenciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije