Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Sportašice oduševljene Panoramom, posebno s modernom teretanom

05.07.2022.
u 11:45

Rukometašice Hrvatske upravo su se u Prelogu pripremale za Mediteranske igre u Oranu a tamo su došle do današnjeg finala sa Španjolkama

Finalistice izbora Miss sporta Hrvatske odradile su prvi dan priprema u hotelu Panorama u gradu Prelogu. Sam, izbor održat će se 7. srpnja  s početkom u 20 sati kada će se sportašice, njih 17, predstaviti žiriju u tri izlaza (body feeling, G-Blue, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše), ali i u talent showu.

Sportašice su se upoznale sa svim mogućnostima koje pruža hotel Panorama, a za jednog sportaša hotel pruža doista puno. Tu je moderno opremljena teretana, te nizu sportskih terena - a odbojku na pijesku, nogomet, tenis...


 - Sadržaj ćemo obogatiti gradnjom velikog bazena koji bi trebao biti završen do sljedećeg ljeta. U planu nam je i izgradnja nogometnog terena kako bi privukli nogometne ekipe na pripreme. U tom slučaju hotel bi postao prava meka za vrhunske pripreme.

Za sada nam na pripreme dolaze rukometne reprezentacije i posebno smo ponosi što su rukometašice Hrvatske u finalu Mediteranskih igara. Jer, upravo su odavde krenule za Oran - rekla je Dragica Domjanić, članica uprave hotela. 


Večer je bila rezervirana za posjeti jednoj od najpoznatijih slastičarnica u međimurskom kraju, slastičarnici Holiday u centru Preloga. Ljubazni domaćini počastili  su finalistice sladoledima, a kušali su se razni okusi. U jednom trenutku naišao je i gradonačelnik Ljubomir Koletić koji se spremno fotografirao s finalisticama izbora Miss sporta Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije