AJAX NE ODUSTAJE

Sportski direktor Ajaxa uočen na Maksimiru: Došao je po Šutala. Sa Šimićem proveo više od dva sata

Bundesliga - VfB Stuttgart v RB Leipzig
Foto: Andreas Gebert/REUTERS
1/3
03.08.2023.
u 17:15

Dinamo je već odbio ponudu Ajaxa od 18 milijuna eura i za stopera hrvatske reprezentacije nadaju se dobiti 25 milijuna eura. Izgledno je da će ovoga puta ponuda biti viša. Sven Mislintat poznat je po dovođenju Roberta Lewandowskog u Borussiju Dortmund

Sven Mislintat, sportski direktor Ajaxa, došao je u Zagreb dogovoriti transfer Josipa Šutala. Fotografiran je kod maksimirskog stadiona, a navodno je bio i na ručku s čelnicima Dinama. S Darijom Šimićem i članovima uprave zagrebačkog kluba razgovara je dva i pol sata, piše Germanijak.

Dinamo je već odbio ponudu Ajaxa od 18 milijuna eura i za stopera hrvatske reprezentacije nadaju se dobiti 25 milijuna eura. Izgledno je da će ovoga puta ponuda biti viša.

GALERIJA Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka

Bundesliga - VfB Stuttgart v RB Leipzig
1/7

Ozbirom na velik interes za 23-godišnjeg Šutala diljem Europe, Dinamo ima prostora za kalkulacije i tvrde pregovore. Ajaxov dosadašnji stoper, Jurrien Timber prije nekoliko je dana otišao u Arsenal za 45 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Mislintat ima veliko iskustvo kao skaut. U Borussiju Dormund je doveo Roberta Lewandowskog i Pierrea-Emericka Aubameyanga. Zatim je dvije godine (od 2017. do 2019.) radio za Arsenal pa potom za Stuttgart. Ove je godine u travnju postao sportski direktor Ajaxa.

VIDEO Dinamo pobjedom nad Astanom izborio 3. pretkolo Lige prvaka

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
17:35 03.08.2023.

Mislin da je taj Sven tat...

FR
front
09:04 04.08.2023.

25 milijuna + 20% od sljedećeg transfera tj.razlike iznad te cijene. Ispod toga Dinamo ne bi smio ići ili nemaju pojma o pregovorima i kvaliteti Šutala!

ZA
zagi101
23:08 03.08.2023.

ma kojih 25, ispod 30 nek nejde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije