MINDAUGAS NIKOLIČIUS

Sportski direktor Hajduka: Napravit ćemo sve što je moguće da Perišić obuče bijeli dres

Zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduk i Rijeka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
16.07.2023.
u 10:28

Dokle god postoji šansa da zaigra za Hajduk, to je dobro - rekao je sportski direktor Hajduka

Prije utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka ponovno se aktiviralo pitanje o dolasku hrvatskog nogometno reprezentativca Ivana Perišića u Hajduk.

Podsjetimo, cijelog ovog ljeta postoje mnoge glasine oko dolaska Perišića u Hajduk, a najglasniju je u javnost poslao talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio.

14.06.2023., stadion Feyenoord "De Kuip", Rotterdam, Nizozemska - UEFA Liga Nacija, polufinale, Nizozemska - Hrvatska. Ivan Perisic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Tako je Split otišao u svojevrsni delirij, "Ivane, vrime je" je postao novi najglasniji slogan kod ljubitelja Hajduka. Čak je i naš tenisač Mate Pavić nakon osvajanja Wimbledona u mješovitim parovima na glavnoj pozornici u Londonu Perišiću poručio baš "Ivane, vrime je".

Uoči početka velikog okršaja na Maksimiru pred kamere Max Sporta stao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius koji je dobio pitanje o dolasku Ivana Perišića na Poljud.

- To je jedna provokacija, ali napravit ćemo sve što je moguće da Ivan obuče bijeli dres. Dokle god postoji šansa da zaigra za Hajduk, to je dobro - rekao je sportski direktor Hajduka.

Napomenimo i da je trener Spursa Ange Posteceoglu nedavno objavio popis putnika za azijsku turneju na kojoj se našao i Ivan Perišić. Naš reprezentativac je otputovao sa Spursima u Australiju na prvi dio priprema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije