LIGA PRVAKA

Dinamu ponovo sudi debitant u Ligi prvaka, ali vatreni ga dobro znaju

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Dortmund
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/3
30.09.2024.
u 22:10

Harm Osmers je vodio "generalku" hrvatske reprezentacije uoči EURO-a 2024. godine u kojoj su "Vatreni" porazili Portugal sa 2-1. U elitnom razredu njemačkog nogometa sudi od 2016. godine, a od 2020. je na listi FIFA-inih sudaca

Susret 2. kola nogometne Lige prvaka između Dinama i Monaca u srijedu, 2. listopada na stadionu Maksimir sudit će Nijemac Harm Osmers (39) objavila je Europska nogometna federacija (UEFA). Osmersovi pomoćnici bit će Nijemci Dominik Schaal i Stefan Lupp, dok je četvrti sudac Nijemac Florian Exner.

Nijemci čine i ostatak sudačke ekipe. Sudac u VAR sobi bit će Christian Dingert, a njegov asistent će biti Johann Pfeifer. Osmers je već sudio Dinamu i to prošle godine u gostujućem 1-5 porazu od PAOK-a u osmini finala Konferencijske lige.

GALERIJA Bjelica pobjedom proslavio povratak u Dinamo! Plavi u velikom stilu najavili kraj krize

Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Dortmund
1/51

Vodio je i "generalku" hrvatske reprezentacije uoči Eura 2024. godine u kojoj su "Vatreni" porazili Portugal sa 2-1. U elitnom razredu njemačkog nogometa sudi od 2016. godine, a od 2020. je na listi Fifinih sudaca. Usprkos tome, Osmers je debitant u Ligi prvaka. Sudio je pet utakmica u Europa ligi, šest u Konferencijskoj te ima jedan nastup u pretkolima Lige prvaka. Ovo nije prvi puta da Dinamu sudi debitant. Protiv Bayerna u Munchenu je tu ulogu imao Španjolac Juan Martinez Munuera.

Monaco igra sjajnu sezonu. Za njima je pobjeda nad Barcelonom u Ligi prvaka (2:1), a velike stvari rade i u domaćem prvenstvu. U šest utakmica ostvarili su pet pobjeda i jedan remi te trenutačno sjede na drugome mjestu ljestvice, bodovno izjednačeni s Paris Saint-Germainom i s tri boda prednosti pred Marseilleom.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije