Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZBORNIK

Srbi na klupu dovode legendarnog Nijemca? Konkurencija mu je slavni Andrea Pirlo

Joachim Löw
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/4
27.06.2024.
u 19:10

U 198 utakmica, koliko je Joachim Lőw bio na klupi Njemačke reprezentacije ostvario je 125 pobjeda, 39 puta je Njemačka odigrala neriješeno, a izgubili su 34 utakmica

Srpski mediji su plasirali pravu senzaciju. Nakon Dragana Stojkovića Piksija na klupu srpske reprezentacije trebao bi sjesti izbornik koji je osvojio Svjetsko prvenstvo.

Prema pisanju Kurira Joachim Löw bi trebao sjesti na klupu Srbije. Löw je bivši izbornik Njemačke koji je Elf vodio i na Svjetskom prvenstvu 2014. Tada je u 113. minuti Mario Götze zabio i donio Njemačkoj titulu prvaka svijeta. Löw je Njemačku vodio od 2006. do 2021., kada je otišao nakon europskog prvenstva u kojem je Njemačka ispala u osmini finala.

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle podržati vatrene u Leipzigu

Joachim Löw
1/26

U 198 utakmica, koliko je Lőw bio na klupi Njemačke reprezentacije ostvario je 125 pobjeda, 39 puta je Njemačka odigrala neriješeno, a izgubili su 34 utakmica. Osim uspjeha na svjetskom prvenstvu, Löw je Njemačku odveo i do finala europskog prvenstva u Švicarskoj i Austriji 2008.

Lőw je od 2021. bez posla, iako je više puta bio povezivan s raznim destinacijama. Osim Löwa kao jedan od kandidata za klupu Srbije spominje se i Andrea Pirlo koji trenutno vodi Sampdoriju.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

Komentara 1

FR
FraneTente1861
01:40 28.06.2024.

Bog ne moze njih spasiti.Hrvatska je puno bolja.Imamo nove velikane- Marco Pasalic, Roko Simic, Baturina, Bulat, Ljubicic i pronac cemo jos neke zvijezde iz Hercegovine i Hrvatskog iseljenistva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije