Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZACIJSKI PROPUST

Srbi putovali hrvatskim avionom na Euro, glavni krivac dao ostavku: 'To je skandal!'

Beograd: Nogometaši Srbije vratili se s Europskog prvenstva u Njemačkoj
Foto: Antonio Ahel
1/3
27.06.2024.
u 08:14

"Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao glavni tajnik nemam nikakav problem i spreman sam prihvatiti odgovornost. Te stvari se događaju, dogodile su se, je li to bila politička provokacija, namještaljka... Svakako je skandal", poručio je Jovan Šurbatović, odlazeći glavni tajnik Saveza.

Reprezentacija Srbije vratila se u Beograd poslije ispadanja s Europskog prvenstva. Nakon slijetanja izbornik Dragan Stojković razgovarao je sa srpskim medijima. Bilo je dosta tema, od njegova ostanka na klupi, preko neefikasnih igara i rane eliminacije, pa sve do organizacijskog propusta koji se dogodio prilikom odlaska u Nemačku.

Naime, na Euro je srpski tim otišao avionom hrvatske aviokompanije s hrvatskim obilježjima, o čemu je pričala i predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić. Jedno od pitanja za Piksija bilo je upravo o tom detalju. "To sam kasnije čuo. Neka komentator ima posao. Zašto bih se ja kao trener time bavio? Niti organiziram niti me to zanima", kratko je rekao Stojković, piše Mondo.rs.

O tom "incidentu" s avionom opširnije je govorio Jovan Šurbatović, odlazeći glavni tajnik Saveza koji je najavio svoju ostavku. "Nije, vjerujte, nitko nije znao, ni ja, nitko tko je ušao u avion nije mogao pretpostaviti. Niti krivim tim-menadžera. Bila je angažirana njemačka kompanija koja je poslala avion koji ima negdje izvana neku oznaku. Ponavljam, unutra to nitko nije mogao vidjeti. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao glavni tajnik nemam nikakav problem i spreman sam prihvatiti odgovornost. Te stvari se događaju, dogodile su se, je li to bila politička provokacija, namještaljka... Svakako je skandal", rekao je on.

Predsjednica Skupštine Ana Brnabić govorila je jutro poslije eliminacije o angažiranju hrvatske avio-kompanije za let Srbije u Njemačku. "Mogu pretpostaviti da se nije govorilo o tome da se ne bi uznemiravala reprezentacija Srbije dok igrači igraju i bore se za Srbiju. Ali točno je da se dogodilo. Da je sramota, sramota je. Predsjednik Vučić je, rekla bih, bio očajan zbog toga i izuzetno ljut. Očekujem da se identificiraju odgovorni i da se vidi zašto se to dogodilo", rekla je predsjednica Skupštine o tom slučaju na "TV Hepi".

VEZANI ČLANCI:

"Imamo svi našu Air Srbiju i uvijek putujemo Air Srbijom i kad predsjednik Srbije putuje na daleka putovanja, kao u Kinu, uvijek ide njom jer je to naš ponos kad sletimo sa svojom zastavom na avionu. Ne znam zašto se to dogodilo, ali znam da se dogodilo i da se nije govorilo o tome da se ne bi uznemiravao tim i apsolutno je potrebno da se utvrdi odgovornost", dodala je Brnabić.

FOTO Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Beograd: Nogometaši Srbije vratili se s Europskog prvenstva u Njemačkoj
1/17

Komentara 22

Avatar IIII4
IIII4
09:06 27.06.2024.

A nama su se smijali da nam smetaju srpske čokoladice! Pa što vam sad smeta hrvatski avion, licemjeri?

Avatar Platonix
Platonix
09:15 27.06.2024.

Sada prave skandal iako je sve bilo unaprijed dogovoreno. Pošto im je ovo bilo prvo prvenstvo na koje su se kvalificirali nisu mogli naći domaćeg prijevoznika sa iskustvom😂😂😂

ZA
Zagrebčanka
09:03 27.06.2024.

Zar bi izbio škandal kad bi igrači Engleske putovali Lufthansinim avionom, samo zato što su više puta međusobno ratovali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije