KRAH NA EURU

Srbija na nogama nakon ekscesa s hrvatskom zastavom. Mediji javljaju: Piksi je dobio otkaz

Euro 2024 - Slovenia v Serbia
Foto: LEONHARD SIMON/REUTERS
1/3
26.06.2024.
u 18:20

Kurir prenosi da su neki reprezentativci (prije svega kapetan reprezentacije Dušan Tadić) nezadovoljni tretmanom izbornika spremni ići toliko daleko da se ne odazovu na poziv reprezentacije dokle god Piksi sjedi na klupi.

Kako prenosi Informer Dragan Stojković, poznatiji kao Piski bit će smijenjen s mjesta izbornika reprezentacije Srbije. Cijena je to koju će Piksi platiti nakon što je u šest utakmica na dva velika natjecanja ostao bez pobjeda. Srbija je pod Piksijem odigrala neriješeno protiv Kameruna, Slovenije i Danske, a izgubila je protiv Brazila, Švicarske i Engleske.

 

Kako javlja Informer, uz Piksija otkaz bi trebao dobiti i glavni tajnik Nogometnog Saveza Srbije Jovan Šurbatović. Kako navode iz Informera, Šurbatoviću se na teret stavlja to što je Srbija na europsko prvenstvo odletjela s avionom koji je imao hrvatsku zastavu.

Kurir piše da je će glavni razlog za Piksijev otkaz biti nepovjerenje u njegove odluke i generalno nezadovoljstvo oko reprezentacije. Kurir prenosi da su neki reprezentativci (prije svega kapetan reprezentacije Dušan Tadić) nezadovoljni tretmanom izbornika spremni ići toliko daleko da se ne odazovu na poziv reprezentacije dokle god Piksi sjedi na klupi.

Komentara 13

GU
Gusar93
22:02 26.06.2024.

Po svim pokazateljima kao i koeficijentima Srbija je bila autsajder kako u svojoj grupi tako i ukupno na cijelom prvenstvu i ova dva boda su budimo realni mnogo više od svih očekivanja i svakako najbolji učinak u povijesti reprezentacije Srbije

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
00:16 27.06.2024.

U 6 utakmica na velikim natjecanjima su bez pobjede, to je stvarno teško prepoznati ko neuspjeh 🤣

GE
Gefufna
17:50 27.06.2024.

Uvijek im pomazemo s prevoznim sredstvima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije