OSTALI ZATEČENI

Srbi u šoku: "Kako je moguće da on ne zna niti jednog našeg nogometaša?!"

02.04.2022.
u 15:04

- Sad ću imati više informacija. Sa stručnim stožerom ću se detaljno pripremiti za sve protivnike.

Kamerunski izbornik i legenda tamošnjeg nogometa Rigobert Song jedan je od onih koji se sigurno hvatao za glavu kad je vidio skupinu u kojoj se našao nakon ždrijeba u Dohi. Ali, umjesto pohvala na račun respektabilnijih protivnika, on je Srbe doveo do stanja nevjerice.

- Iskreno, ne znam nijednog reprezentativca Srbije, no sad ću imati više informacija. Sa stručnim stožerom ću se detaljno pripremiti za sve protivnike - izjavio je Song za RTS pa dodao:

- U današnjem nogometu nema slabe momčadi, svaka ima kvalitetu. Nadam se da će biti dobro natjecanje jer svi dolaze kako bi nešto napravili.

Cameroon's players celebrate with Samuel Eto'o, president of the Cameroonian Football Federation, after qualifying for the 2022 Qatar World Cup in Qatar following their match against Algeria at the Mustapha Tchaker Stadium in the city of Blida on March 29, 2022. Photo by Hamza Bouhara/ABACAPRESS.COM Photo: Bouhara Hamza/ABACA/ABACA
Foto: Bouhara Hamza/ABACA/ABACA

Nakon tih izjava najčitaniji mediji u Srbiji nisu se mogli suspregnuti komentara kao ovaj u Kuriru:

- Morate priznati da je izuzetno čudno što izbornik Kameruna ne poznaje igrače reprezentacije koju čini nekoliko nogometaša iz ozbiljnih europskih klubova.

No, ruku na srce, Song je preuzeo reprezentaciju prije nešto više od mjesec dana te se bavio "logističkim problemima" u kojima se nalazila.

>>> Evo s kim i gdje igra Hrvatska na SP-u

Komentara 15

DU
Deleted user
18:54 02.04.2022.

Kamerunski izborniče, zar nisi čuo za Branka Zebeca, Zlatka Čajkovskog, Stjepana Bobeka ? Florijana Matekala? Ivana Golca?

Avatar Tombstone
Tombstone
16:12 02.04.2022.

Kaj je tu cudno? Imaju li oni ikakvih uspjeha s repkom da bi bili poznati?

ZG
zg1985
15:29 02.04.2022.

pa ne znam ni ja ni jednog njihovog nogometasa pa sta..pa ne igra ronaldo ili messi kod njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije