Tri desetljeća braka

Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta

17.06.2020.
u 15:09

- Začeo se Novak, a Dijana je posegnula za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila roditi dijete. Sve ostalo je povijest - otkrio je Srđan Đoković

Srđan i Dijana Đoković, roditelji ponajboljeg tenisača svih vremena Novaka Đokovića, trenutačno prvog igrača ATP liste, gostovali su u emisiji Balkanskom ulicom te su otkrili neke do sada uglavnom nepoznate detalje iz njihova privatnog života.

Pričali su otvoreno o 33 godine braka, pa je javnost, između ostalog, doznala da su se upoznali na Kopaoniku.

- Došla je skijati i polagati za instruktora skijanja, a na kraju je ostala 'nasanjkana'. Ugledao sem je u plavome kombinezonu, zapazio njezinu figuru. Nisam je uspio zavesti na prvu, trebalo mi je nekoliko dana uvjeravanja, ali naposljetku sam uspio - ispričao je Srđan Đoković i prisjetio se trenutka kada je doznao da postaje otac.

- Začeo se Novak, a Dijana je posegnula za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila roditi dijete. Sve ostalo je povijest. Dogodilo se što se dogodilo - kazao je i odao supruzi priznanje.

- To što je ona sve istrpjela sve ove godine, ma to je nevjerojatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živjeli, u kojima su djeca odrastala. Čak 17 godina smo boravili po tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, pa k svemu još slala nama novce da bismo igrali na turnirima - naglasio je Srđan, čija je supruga podrijetlom s područja Vinkovaca.

- Kada su ga upoznali, moji roditelji su rekli da je lijep, markantan. Doduše, nisu bili oduševljeni što se tako mlada udajem. Još nisam završila fakultet, učinila neke stvari koje sam zacrtala, ali neke stvari se dogode nenadano. Nikad ne znaš što ti život nosi - rekla je u emisiji Dijana i ispričala jednu komičnu dogodovštinu:

- Imali smo malo vremena za upoznavanje, ali naravno da smo upoznali jedni druge s roditeljima, nitko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam.

U jednom trenutku sam čak postala "pevaljka" jer je sestra pokojne Srđanove majke bila nagluha. Naime, kada joj je Srđanova majka kazala da sam Hrvatica, prečula je riječ i zaključila da sam pjevačica - prisjetila se te zgode je majka Novaka Đokovića.

Komentara 45

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:22 17.06.2020.

Samo mi nikako nije jasno kako je Novak srbin kad je tata Srđan crnogorac, a majka Dijana hrvatica. Čudni su putevi balkanski

DU
Deleted user
17:23 17.06.2020.

Pozitivno pisati o notornom chetniku, što se može provjeriti na stotinama njegovih izjava, može samo VL

DU
Deleted user
16:58 17.06.2020.

Cccccccc, Ccccccc. Ccccccccc ccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije