POMAŽE Hajduku

Srna kadete vodi među vrhunske europske klubove

'08.01.2012., Bjelovar - Nogometna poslastica u humanitarnom spektaklu u kojem su snage odmjerile hrvatske nogometne zvijezde i selekcija Bjelovarsko-bilogorske zupanije, a sav prihod od ulaznica i do
'Damir Spehar/PIXSELL'
05.05.2012.
u 08:21

Dok se čeka hoće li Hajduk osvojiti drugo ili treće mjesto, ima i onih koji smatraju da je bolje biti treći, jer tako će bijeli dobiti dvije utakmice više u Europi, prođu li 1. pretkolo

Ali, zato kadeti idu na turnir koji im je sredio Darijo Srna. U Donjecku će se, u kolovozu, Hajdukove nade sučeliti s uglednim društvom u kojem će uz domaćina Šahtar biti madridski Real, milanski Inter, Manchester City, kijevski Dinamo, amsterdamski Ajax i Zenit iz Sankt Peterburga.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:06 05.05.2012.

Bravo Srna! Mi Hrvati smo inače jalan narod. Prije će ti netko odmoći nego pomoći( izuzetak je domovinski rat). Sve će ti se oprostiti osim uspjeha. Samo da naši političari ne čuju za to jer će tražiti kao po običaju neku proviziju od Šahtara i minirati dogovor.

BR
brckohr
12:58 05.05.2012.

bravo srna..koliko god to bilo lako izvesti,sobzirom na tvoj status u ukrajini,kapa dolje! u hajduku si stasao i odrastao,ljepa gesta od tebe za razliku mnogih drugih koji zaborave gdje su igrali,poceli i stasali.... ista stvar dali hajduk,dinamo ili pak osijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije