POSLJEDNJA PROVJERA

Srna: Sada počinje ono pravo; Modrić: Brazil ćemo dočekati spremni

Hrvatska - Australija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
07.06.2014.
u 12:10

- Pokazali smo dva lica. U prvom poluvremenu nije bilo dobro, igrali smo dosta sporo i bez priključka prema naprijed. U drugom dijelu smo bili puno bolji i tako bi Hrvatska trebala izgledati. Vjerujem i da hoćemo tako i da ćemo spremni dočekati Brazil - rekao je Modrić

Hrvatska je u Salvadoru s 1:0 svladala Australiju u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči otvaranja Svjetskog prvenstva s Brazilom. Igrači se nadaju da je pravo lice vatrenih ono iz drugog poluvremena u kojem je Nikica Jelavić zabio pogodak.

- Igrali smo protiv odlične ekipe. Sad počinje ono glavno, otvaranje SP-a. Ne znamo što će biti s Pranjićem, nadamo se da će biti dobro. No što je, tu je, idemo dalje. Jedva čekamo Brazil - poručio je kapetan Darijo Srna za HTV.

Luka Modrić kaže da nije umoran nakon naporne sezone koju je okrunio osvajanjem Lige prvaka.

- Pokazali smo dva lica. U prvom poluvremenu nije bilo dobro, igrali smo dosta sporo i bez priključka prema naprijed. U drugom dijelu smo bili puno bolji i tako bi Hrvatska trebala izgledati. Vjerujem i da hoćemo tako i da ćemo spremni dočekati Brazil - rekao je Modrić, dok je Mario Mandžukić dodao:

- Ušli su čvrsto u utakmicu, a mi smo odgovorili na najbolji mogući način. Pobijedili smo i tako je jako bitno uoči Brazila - rekao je Mandžukić.

Eduardo: Prvi put sam igrao kao profesionalni nogometaš

Brazilac Eduardo je zaigrao u svojoj domovini.

Prvi put sam u životu igrao u Brazilu kao profesionalni nogometaš

Eduardo da Silva

hrvatski reprezentativac iz Brazila

. Najvažnije da smo pobijedili - smatra Eduardo.

Drugog Brazilca Sammira je došla gledati obitelj.

- Sretan sam. Ovo je prvi put u životu da igram pred obitelji i dao sam sve od sebe da ih ne razočaram - rekao je Sammir.

Ivica Olić smatra da je pobjeda zaslužena.

- Njihovi startovi su nas malo uzdrmali, posebno onaj na Pranjiću. U drugom poluvremenu smo bili puno lakši i brži i zasluženo pobijedili - rekao je Olić.

Pranjić: Nadam se da ništa nije puklo

Najviše brige je izazvala ozljeda Danijela Pranjića koji ni sam ne zna koliko je ozbiljno.

- Teško mi je reći. U prvom trenutku mi se činilo da je sve otišlo. Sad je osjećaj malo bolji, no ništa ne mogu sa sigurnošću reći. Ništa ne zamjeram, to se događa u nogometu. Nadam se ništa nije puklo - rekao je Pranjić.

>> Žao mi je Pranjića, ali ga nisam htio ozlijediti

Komentara 4

SE
sestrićna
12:58 07.06.2014.

vidin svaki drugi izlaz je pogrešno dodavanje a jelavić je teretan i spor..iznenadio me brozović solidnom igrom..

MU
muh
13:55 07.06.2014.

Bolje misliti na Mexiko i Kamerun mali Lukica.

RA
rasimcanaj
16:24 07.06.2014.

Pocetni sastav za Brazil....Jelavic je trom i ne zna zadrzati visoke i duge lopte, Perisic zuji kao muha bez glave. Brazilu se treba suprotstaviti tehnikom.Imamo mozda najbolji vezni red na svijetu... ................Pletikosa..................... ... Srna.........Corluka......Vrsaljko .....Rakitic.... Lovren........Modric... ...........Kovacic....... Sammir……… .......Eduardo ....................Olic…….Olic…… ....a moguce je ubaciti i Schildenfelda sa Corlukom na lijevom branicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije