Kapetan Šahtara primao čestitke

Srna: Štimac mi je poručio da moram osvojiti još jedan pehar

Srna i Šahtar
09.03.2011.
u 20:27

Srna kao Srna, nije se skidao s mobitela nakon utakmice. Čestitke su stizale sa svih strana

– Javio se Igor Štimac i poručio mi da ne slavim puno jer moram osvojiti još jedan pehar – rekao je smijući se Srna.

U Donbass areni gledali su ga predstavnici mnogih klubova. Srna je jedan od onih koji su na meti u svakom prijelaznom roku. Sele ga uglavnom u Chelsea i Bayern, ali i u brojne druge velike klubove, no na to odgovara uvijek isto.

– Donjeck i Šahtar su moj raj. Igrat ću još četiri-pet godina. Vrhunska smo momčad – ponavlja Srna.

Čudesna je ova Šahtarova sezona. Do sada je momčad Mircee Lucescua u četiri natjecanja (Liga prvaka, Superkup, kup i prvenstvo Ukrajine) odigrala 32 utakmice, a u 29 utakmica uzdignutih je ruku otišla s travnjaka! Pobijedili su je samo Arsenal u Londonu i Obolon.

– To je čudo, neponovljivo, ne znam kako to ponoviti – kaže Srna.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
salle
22:31 09.03.2011.

Eto tako ti je to kad si rob jednog menađera. Sad se vidi tko bi u HNS. Gdje su sada gospoda koja trvde da je Štimac pošten čovjek?

DU
dubrovnik2011
21:09 09.03.2011.

to je isti onaj stimac ciji brat nije menager srni?e marsicu,marsicu,i ovdje koristis priliku da se ulizes stimcu,sto ih nisi sve nabrojao koje ti je srna rekao?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije