Međunarodni nogomet

Srnin Šahtar remizirao s Arsenalom, Jajalo zabio u pobjedi Kölna

'01.08.2010,  Veltnis-Arena, Gelsenkirchen, GER, 1.FBL, Hamburger SV - 1. FC Koeln, Liga total! Cup 2010, im Bild: Mato Jajalo (Koeln #19)  Foto U\\u0300 nph / Mueller *** Local Caption *** Fotos sind
'nph / Mueller'
31.07.2011.
u 20:38

Šahtar iz Donjecka ispustio je prve bodove u novoj sezoni. Dogodilo se to u 4. kolu ukrajinskoga prvenstva

Rudari su gostovali u Kijevu kod Arsenala i odigrali 1:1. Darijo Srna igrao je 90 minuta za Šahtar, a Eduardo je ušao u 70. minuti. Pogodak za momčad iz Donjecka zabio je Fernandinho u 11. minuti, a Šahtar je pogodak primio u zadnjim sekundama utakmice, u petoj minuti sudačke nadoknade.

Poredak nakon četiri kola: Šahtar 10, Vorskla 9, Kryvbas 9, Dinamo Kijev 8...

Uspješniji nedjeljni nastup imali su hrvatski nogometaši u Njemačkoj. Mato Jajalo je bio strijelac trećeg pogotka u 78. minuti u 3:0 pobjedi Kölna u 1. kolu njemačkog kupa nad Wiedenbrückom. Miro Varvodić koji je branio cijelu utakmicu za Köln, bio je asistent za taj pogodak! Naime, splitski je vratar ispucavanjem lopte pronašao Jajala koji je dodavanje pretvorio u gol.

Mladi hrvatski reprezentativac Petar Slišković bio je strijelac i asistent u 2:1 pobjedi njegova Mainza u produžecima na gostovanju kod žilavog Zweibrückena. Prvo je u 95. zabio, a onda je u 115. asistirao Allaguiju za 2:0.

Andre Mijatović kao kapetan je predvodio Herthu u pobjedi nad Meuselwitzom 4:0, a igrao je cijelu utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije