NAKON PORTUGALA

Srpski analitičar o igri Hrvatske: Pjevaju tu himnu i plaču. Ne volim ih. Uvijek su tako 'napaljeni'

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/38
09.06.2024.
u 17:00

"Imaju homogenost, igraju za reprezentaciju... iako ih ja ne volim osobno, ali igraju za reprezentaciju kao da za svaku utakmicu imaju premiju milijun eura po igraču", komentirao je bivši srpski nogometaš Petar Pauča

Hrvatska nogometna reprezentacija je u subotu svladala Portugal rezultatom 1:2. Za vatrene su zabijali Luka Modrić u 8. minuti (penal) te Ante Budimir u 56. minuti. Jedini pogodak za domaćine postigao je Diogo Jota u 48. minuti susreta. Time su gotove prijateljske utakmice, a momčad se može posvetiti posljednjim pripremam za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Otvorit će ga 15. lipnja protiv Španjolske.

Igru vatrenih na gostovanju u Lisabonu komentirao je bivši srpski nogometaš, Petar Pauča. "Hrvatska je natjecateljska ekipa, treći na svijetu 98., drugi na svijetu 2018., jako ozbiljno rade. Hrvatska nam je jako odmaknula. Dinamo Zagreb s Mamićem i hrvatska reprezentacija... Imaju možda najboljeg igrača svih vremena s ovih prostora - Modrića", rekao je Puača u emisiji Kurir TV-a.

VIDEO Ovo može samo Hrvatska! Pogledajte spektakularan prizor s našeg najvišeg nebodera

"Imaju homogenost, igraju za reprezentaciju... iako ih ja ne volim osobno, ali igraju za reprezentaciju kao da za svaku utakmicu imaju premiju milijun eura po igraču. Pjevaju tu himnu i plaču, nisam to nikad vidio. Takvi su u svim sportovima... Napaljeni", zaključio je nekadašnji napadač Crvene zvezde, Partizana i AEK-a iz Larnake.

Hrvatska će se u grupnoj fazi Eura susresti sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Srbija također ima poprilično zahtjevnu skupinu. Dok su Englezi u skupini C očigledni favoriti za prvo mjesto, a Slovenci evidentno "underdog" skupine, reprezentacija Srbije može očekivati borbu za drugu poziciju s Danskom. U nokaut fazu natjecanja proći će sve prvo i drugoplasirane momčadi te četiri najbolje trećeplasirane.

GALERIJA Vatreni pobijedili u Portugalu! Hrvatska oduševila igrom i pristupom pred otvaranje Eura

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
1/38

Komentara 32

BP
Besposlen pop
18:06 09.06.2024.

Koga briga za tu šlapu (Papuču)!

Avatar R2D2
R2D2
18:44 09.06.2024.

Zašto mislite da je Hrvatima važno što misli bekakav s, r, b, e, n, d, a? Nemojte suditi po sebi i potcjenjivati nas. Hvala.

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
18:29 09.06.2024.

I ti bi Pauča pevao i bio napaljen da osjećaš dug prema braniteljima koji su ti omogućili da ih zastupaš al umjesto časti i ponosa obzirom na zbivanja nešto drugo osjećaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije