Junak Jakirović

Stigao s plaže, prošao puno ružnih stvari, sada zasluženo slavi godišnjicu u Dinamu

22.08.2024.
u 07:00

Jakiroviću i njegovoj obitelji, koja je trpjela kao i on u vrijeme kad nije bilo dobro, treba poželjeti da prođe i kroz taj Baku, a onda će ovaj Dinamo i u skupini Lige prvaka imati što reći

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Castro
Castro
10:34 22.08.2024.

Citam komentare...sto reci, osvojis duplu krunu, na korak si do lige prvaka, pametno kupujes i pokusavas zadrzati najbolje igrace i uspijes u tome ...!! Sto bi to jos trebalo pa da se kaze " Bravo covjece, dobar si, idemo dalje tako..."..!! Sad kao igra u odbrani nije na nivou i odmah napadi. Da, bilo je propusta i imali smo srece...Ali dobili smo 3-0. Nemojte uvijek biti toliko sebicni. Nemamo jednu pokrivenu tribinu ali hocemo nivo Bayerna. Hvala Sergej na uspjenoj godini, sretno dalje.

MA
maximinimax
07:32 22.08.2024.

Prvo skoči pa hop, nije ovo bio realan rezultat

EJ
ejStef
08:22 22.08.2024.

Toliko hvalospjeva nakon spretnog i sretnog rezultata. Dajte pričekajte još malo, po igri koju je Dinamo pokazao ne bih se čudio ponavljanju prošlogodišnjeg scenarija PAOK-a ili Slovana... Na utakmici je obrana Dinama bila kao švicarski sir, Qarabag je dominirao većinu utakmice, imali su hrpu mrtvih šansi... Ovaj uzvrat u Bakuu je Jakirovićeva "utakmica istine", gdje će se vidjeti da li je nešto naučio od prošle godine, te da li će uspjeti smisliti nešto da se ne ponove prošlogodišnji debakli. Uvijek je u drugoj utakmici Dinamo bio pročitan i složena je bila izrazito efikasna igra protiv. Jakirović u niti jednoj od tih uzvratnih utakmica nije uspio parirati protivniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije