Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u HNS-u vladaju nerad i nestručnost

Štimac: Dosta nam je Markovićevih laži

Igor Štimac
Marko Lukunić/VLM
14.10.2009.
u 23:17

Igor Štimac proteklih se tjedana spominjao kao potencijalni kandidat za hrvatskog izbornika.

– Osobno sam za ostanak Slavena Bilića. Ne možemo suditi na račun par loših rezultata. Mi Hrvati navikli smo na velika natjecanja, ali ovo nije kraj našeg nogometa. Igor Štimac nikada nije bio niti će biti oponent Slavena Bilića. Uvijek sam bio objektivan u svojim komentarima i potpora ovoj reprezentaciji – kazao je Štimac koji se opet osvrnuo na rad u HNS-u.

– Ne vodim rat, samo nudim kritiku upućenu HNS-u jer sam bio unutra i vidio nerad i nekompetenciju. Već se godinama postavljaju kameni temeljci za kampove, a zapravo se samo laže. Dosta nam je toga i neće Skupština HNS-a odlučivati o Biliću, već samo dva čovjeka. Jer, da Skupština ima bilo kakav utjecaj, onda bi ona odlučivala i o mandatu predsjednika. Vlatko Marković jasno je rekao da će otići kad on to poželi, na njemu je odgovornost. Samo mi je žao što će pokriti sam sebe – zaključio je Štimac.

Komentara 6

MA
maticzel
05:57 15.10.2009.

Od svih Hrvatskih nogometnih djelatnika Stimac izasebe ima najvise skandala,a o kriminali da se i ne govori.Sto se tice trenerskog znanja ...zakljucite sami.

MA
maticzel
05:44 15.10.2009.

Covjek koji iza svoga (ne)rada nema ama bas nikakvih pozitivnih rezultata nasao se pljuvati po ljudima koji su HNS digli do zavidnih visina.Osim tuca,namijestanja rezultata,laganja i pljuvanja Stimac nema nikakvih drugih stvari po kojima bi se mogao pamtiti.

BE
beaver
23:36 14.10.2009.

malo duzi clanak o tome molim vas gdje su pare??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije