Dajte im da igraju!

Štimac i Bokšić otišli u posjet Duduu i Kranjčaru

Igor Štimac (1)
Goran Kovačić/Pixsell
05.12.2012.
u 21:15

Kako je i najavio, Igor Štimac krenuo je u obilazak naših igrača u Ukrajini.

 Zajedno s prvim pomoćnikom Alenom Bokšićem izbornik je, preko Beča, otputovao u Donjeck, kako bi pogledao utakmicu Šahtar - Juventus, a razgovarat će s Mirceom Lucescuom i vodstvom Šahtara o statusu Eduarda.

Štimac želi da Eduardo igra što više. Naravno, ne može ništa tražiti, ali i sam njegov posjet pokazuje da računa na Dudua. O Srni ne treba razgovarati, on je ponajbolji igrač Šahtara. U četvrtak će izbornički dvojac otputovati u Kijev, s vodstvom kijevskog Dinama razgovarat će o Niki Kranjčaru, koji malo igra.

S Vukojevićem ništa nije sporno, Ogi je jedan od temelja kijevskog Dinama.

Komentara 2

JA
josip adric
22:08 05.12.2012.

Štimac legenda ostao i biti če uvijek ,takav nam treba .

AN
Andreeejjj
14:01 06.12.2012.

Kakav DUDU, pa taj zasluženo nije igrao ni u Arsenalu, još manje u Šahtatru! Štimac nije ti to HRV da češ prijetiti Lučerskou, da Dudu igra!!! Svi su napadači Šahtara puno bolji od Dudua. Džaba dolaziš Štimac u Donjeck i trošiš novac HNS, kako te nije sramota?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije