jutro poslije

Štimac na fejsu: U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi

igor štimac (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
08.06.2013.
u 11:15

Nakon prespavane noći i poraza od Škota hrvatski je izbornik na društvenoj mreži Facebook napisao: U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi!!! Nismo likovali nakon pobjeda i nećemo klonuti duhom nakon jučerašnjeg poraza

Na poraz od Škota (0:1) u Maksimiru malo je tko računao. Uglavnom su bile prognoze kako će Štimčevi izabranici protiv Škotske uvjerljivom pobjedom popraviti gol-razliku. No, izgubili smo i vrlo vjerojatno ćemo u dodatne kvalifikacije za SP.

Igor Štimac je nakon dvoboja istaknuo kako smo utakmicu izgubili zbog dvije stvari, nismo imali čvrstoće i preciznosti. Jutro poslije, izbornik je na društvenoj mreži Facebook napisao:

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi!!! Nismo likovali nakon pobjeda i nećemo klonuti duhom nakon jučerašnjeg poraza.

Do kraja kvalifikacija su ostale tri utakmice, Hrvatska ide u goste Srbiji i Škotskoj te kod kuće igra s Belgijom. U skupini A naša reprezentacija ima tri boda manje od Belgije, koja je jučer pobijedila Srbiju 2:1. Osim pobjeda u sva tri susreta, Štimčevi izabranici moraju loviti gol-razliku koja će, u slučaju da reprezentacije imaju isto bodova, odlučivati o prvom mjestu i izravnom plasmanu u Brazil.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije