prozivka na stanovima

Štimac nije došao, igrači Zadra čekaju trenera

NK Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
07.01.2015.
u 11:17

Nadam se da ćemo dogovoriti suradnju s Igorom Štimcem i tko ne bi htio njega za trenera. No, i Damir Milinović je ozbiljan kandidat - rekao je Bajlo.

NK Zadar obavio je prvu prozivku igrača nakon odlaska Ćire Blaževića. U kuloarima najavljivani također bivši hrvatski izbornik, Igor Štimac, nije se pojavio jutros u Stanovima. Ipak, tijekom poslijepodneva stvari bi se navodno mogle i okrenuti...

- Trenera ćemo imati za dan dva, ali dok ne definiramo ne mogu o imenima. Nadam se da ćemo dogovoriti suradnju s Igorom Štimcem i tko ne bi htio njega za trenera. No, i Damir Milinović je ozbiljan kandidat - rekao je sportski direktor NK Zadra Josip Bepo Bajlo.

O događanjima oko istrage preoblikovanja i uhićenjima se nije govorilo, a Bepo Bajlo je uvjeren u opstanak NK Zadra kojem su mnogi nakon uhićenja Rena Sinovčića predviđali i gašenje.

- Ne možemo biti zadovoljni učinkom i ne mogu shvatiti kakve oscilacije ste imali. Prava ste ekipa i to možete stići jer ćemo i dovesti par kvalitetnih igrača. Na svim pozicijama ćete biti duplirani. Hvala Ćiri Blaževiću, a u dva tri slijedeća dana ćemo imati trenera. Već u prvim kolima trebate polučiti rezultat i siguran sam da ćemo imati prvoligaša i slijedeće godine - rekao je igračima sportski direktor NK Zadra Josip Bepo Bajlo.

Do izbora novog trenera igrače će voditi pomoćni trener Zvonimir Jurić.

>>Odluka u srijedu: Štimac ili Milinović na klupi NK Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije