ŠPANJOLSKI NOVINARI

Stižu pohvale Modriću: 'Ancelotti je pronašao ključnog igrača'

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
26.07.2013.
u 19:02

Portal Defensa Central navodi da Modrić pokazuje da će biti nezamjenjiv igrač u Ancelottijevoj momčadi.

Stigle su prve pohvale španjolskih medija Luki Modriću nakon što je odigrao dvije utakmice za Real Madrid pod vodstvom novog trenera Carla Ancelottija. Portal Defensa Central navodi da Modrić pokazuje da će biti nezamjenjiv igrač u Ancelottijevoj momčadi.

Real je u prvom poluvremenu protiv Lyona igrao s Modrićem na klupi, a igru su vodili Isco i Di Marija. Navedeni portal navodi da to nije bilo dobro jer Argentinac nije nogometaš koji može graditi igru momčadi.

Ulazak Luke Modrića u drugom dijelu podignuo je razinu Realove igre. "Ancelotti je već pronašao svojeg ključnog čovjeka", zaključuje Defensa Central.

>> Ancelotti će forsirati 'božićno drvce', Modrić se dobro prilagodio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije