IZNENAĐUJUĆE

Što je to napravila zvijezda Hajduka? Svi komentiraju njegov neočekivan potez s društvenih mreža

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
07.03.2024.
u 12:09

Maknuo je sve objave u Hajdukovu dresu, a s Instagram-profila nestala mu je čak i oznaka da igra za splitski klub

Zanimljiva, pomalo nesvakidašnja situacija dogodila se ovoga četvrtka s jednim igračem splitskog Hajduka. Naime, 25-godišnji ofenzivni veznjak Yassine Benrahou izbrisao je jutros sve svoje fotografije u Hajdukovu dresu sa svojeg Instagram-profila. Ni u oznaci profila više mu ne stoji da igra za Hajduk, iako ga slovo ugovora sa splitskim klubom za njega vezuje do lipnja 2026. godine.

Što je razlog tome, nije poznato. Ali, navijači spekuliraju pa su se zato na društvenim mrežama pojavile mnoge teorije oko toga poteza. Neki drže da je Benrahou "očistio" Instagram zbog toga što u posljednje vrijeme igra malo ili nimalo. U zadnjih nekoliko utakmica ili ulazi s klupe ili ne igra niti minute, a tu je onda mogao proraditi ego...

Foto: Screenshot: Instagram

Marokanac je u Hajduk doveden prošle zime iz francuskog drugoligaša Nimesa, a njegova trenutačna tržišna vrijednost odmjerena je na 2.5 milijuna eura. Ove sezone igrao je u 22 utakmice u kojima je zabio tri gola i ostvario dvije asistencije.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
pravednik2303
21:32 07.03.2024.

da je svijet u balansu on bi negdje čuvao ovce a ovako ne igra a uzima lovu ...

KU
kublajkhan
13:25 07.03.2024.

Kao i svatko normalan, shvatio je gdje je došao i srami se što igra za takav klub koji pobjede ne ostvaruje na terenu nego mutikašenjem i uništenjem nacionalnog nogometa. Igra za klub bez časti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije