11. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Razgovaramo s Brankom Struparom, Dalić najavljuje Belgiju

KATAR 2022 - Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
30.11.2022.
u 06:30

U studio nam uoči sutrašnje utakmice protiv Crvenih vragova stiže rođeni Zagrepčanin koji je nastupao za belgijsku reprezentaciju. Iz istog razloga, čekamo informacije izbornika Dalića iz Dohe, koji će se press-konferencijom uz jednog od reprezentativaca obratiti javnosti.

Jedanaesti je dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kao i jučer, na rasporedu su četiri utakmice kojima će reprezentacije u skupinama C i D zaključiti grupnu fazu i saznati idu li u osminu finala.

Naša digitalna platforma Večernji TV spremna je za novi intervju. Tako ćete od 9.30 sati moći pratiti razgovor s Brankom Struparom, bivšim nogometašem Dinama i Genka rođenim u Zagrebu, koji je između 1999. i 2002. godine nosio dres belgijske reprezentacije. Emisiju će voditi novinarka Dea Redžić, a u studij s njima je i novinar Hrvoje Delač

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Branko Strupar, Silvio Maric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako se vatreni sutra susreću s Belgijom, u 12.45 sati press-konferenciju će ih Dohe održati izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić. Susret uz trenera najavljuje i jedan od igrača, a sve možete pratiti na našem portalu. 

Što se utakmica tiče, Argentinci će protiv Poljske tražiti prolazak grupne faze, dok će Francuska u susret 3. kola protiv Tunisa ući rasterećenije, s obzirom na to da su već osigurali osminu finala. 

Današnji raspored na SP-u:

Australija - Danska 16:00 h

Tunis - Francuska 16:00 h

Poljska - Argentina 16:00 h

Saudijska Arabija - Meksiko 16:00 h

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista



Komentara 1

KO
koraknaprijed
07:31 30.11.2022.

Ako pobjedimo Blegiju mi smo u finalu,u finalu necemo se vratiti ponovo sa srebrom. Ne volm kladionice ali 68 napram 1 za Hrvatsku tu se neka pravila krse. 100 £ je otislo na Vatrene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije