ČETVRTI DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Vatreni startaju protiv Maroka, sve je u znaku 'kockica'

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
23.11.2022.
u 06:30

Naravno, utakmica dana nam je uvodni dvoboj Hrvatske protiv Maroka, dok će svoje susrete igrati snažne Njemačka, Španjolska i Belgija, koja ide na Kanadu.

Četvrtog dana Svjetskog prvenstva u Kataru na rasporedu su četiri utakmice. Naravno, utakmica dana je uvodni dvoboj naše Hrvatske protiv Maroka u 11 sati, dok će svoje susrete igrati snažne Njemačka, Španjolska i Belgija, koja ide na Kanadu.

Današnji raspored na SP-u:

Maroko - Hrvatska 11:00 h
Njemačka - Japan 14:00 h
Španjolska - Kostarika 17:00 h
Belgija - Kanada 20:00 h

Što se tiče naših emisija, od 9.45 će novinari Večernjeg lista Dea Redžić, Karlo Ledinski i Željko Janković govoriti o utakmici vatrenih.

>> VIDEO: 'Hrvatska bi mogla doživjeti svjetsku pjusku ako ne napravi rezultat u Kataru'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
08:29 23.11.2022.

ja nigdje ne vidim kockice... kocka je 3d objekt, tijelo. ovo na majicama, dresu, su kvadrati, geometrijski lik. zahvaljujući novinarima i njihovima 'kockicama' djeca u školi budu danas imala problem. do sad su ih učili da je kocka tijelo, možeš ju primiti, opipati, a kvadrat je geometrijski lik. baš super da će danas gledati po školama tekmu. 'učiteljice, a vi ste nama rekli da je ovo kvadrat...'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije