PAMTIM SAMO SRETNE DANE

Što reći na ovaj potez?! U Dinamu se dosjetili kako se 'obraniti' od gnjeva navijača

Zoran Mamić i Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
16.04.2020.
u 21:18

U sedam sati objava je prikupila preko 1100 komentara navijača (u trenutku pisanja ovog teksta), a većina ih je kritizirala, često i bez biranja riječi

Nenad Bjelica više nije trener Dinama. Očekivan je to ishod sastanka održanog u četvrtak, a Bjelica je pristao na sporazumni raskid ugovora.

Brzo nakon sastanka službena Facebook stranica kluba iz Maksimira objavila je priopćenje u kojem mu se klub zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener njihove momčadi. 

U sedam sati objava je prikupila preko 1100 komentara navijača (u trenutku pisanja ovog teksta), a većina ih je kritizirala, često i bez biranja riječi.

Sat vremena nakon toga, isto su objavili i na Instagramu, ali tamo nema nijednog negativnog komentara. Kako to?

Iskoristio je klub blagodati Instagrama i onemogućio komentiranje te objave, pa smo ostali uskraćeni za glas javnosti na toj društvenoj mreži. 

Naravno, nije ovo praksa koju zagrebački klub često provodi, pa tako u doba 'bračne' idile s Bjelicom, komentari nikada nisu bili zabranjeni. Fotografije gdje se klub iz Maksimira hvali da je rasprodao karte za utakmice Lige prvaka, slavlja nad Atalantom, uspjeha mlade momčadi, sve su to navijači mogli komentirati, a sigurno je i čelnim ljudima bilo drago vidjeti podršku koja je stizala od strane onih zbog kojih se nogomet i igra

Ispod možete vidjeti i fotografiju koja je objavljena prije skoro točno godinu dana, 27. travnja 2019. godine, a u kojem su se pohvalili kako su potpisali novi ugovor s trenerom koji je u četvrtak postao bivši. Naravno, i tada se moglo komentirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GNK Dinamo i trener Nenad Bjelica produljili su ugovor do ljeta 2021. godine 👏🏻💪🏻🎉😎⚽️ Trener Bjelica: - Velika mi je čast biti ne čelu Dinamove momčadi, na čelu ovako velikoga kluba, pogotovo ovako pred igračima. Nadam se da ćemo svi zajedno, klub, igrači i navijači uspjeti u budućnosti podignuti Dinamo na još višu razinu iako letvica ni sad nije nisko postavljena. Ali, vjerujem da imamo dovoljno kvalitete i znanja da budemo još bolji. Za to nam treba puno rada, a treba nam i stabilan klub koji stoji iza nas, a sve to imamo. Vrlo sam ponosan što ću biti na čelu prve momčadi, u klubu koji mi je dao šansu, veliko povjerenje. Jako mi je drago zbog toga i vjerujem da ću svojim radom uspjeti unaprijediti Dinamo u sljedeće dvije sezone. 😎💙 // Dinamo and head coach Nenad Bjelica extended the contract until summer 2021 🎉🔥😊👌🏻📷 Pixsell/Matija Habljak #dzg #dinamo #zagreb #hrvatska #croatia #football

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Očito će navijači morati pričekati nove uspjehe kluba iz Maksimira kako bi mogli poručiti što misle.

>>> Pogledajte prvu izjavu Nenada Bjelice nakon raskida s Dinamom

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:10 16.04.2020.

Pa dobro, to je postalo standardna praksa... Te "blagodati" se koriste i u VL-u, u obliku cenzure "nepodobnih" komentara.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:43 16.04.2020.

mamiću vrati se!

MA
magnum2013
22:46 16.04.2020.

Znamo da ste mnogi tužni zbog ovakovog ishoda, ali vjerujte da Dinamo neće propasti bez Bjelice. Dobio je sve igrače koje je poželio i napravio uspjeh. Sa ovakovom momčadi što znači biti prvi u HR? Prezimiti u Evropi! Što još? Benfika? Šahtar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije