NOVO IME

Stojković potpisao za Dinamo: Ispunili su mi snovi, prođu me trnci kada vidim sveti dres

Luka Stojković
Alen Szabo/GNK Dinamo
22.08.2023.
u 20:40

- Danas napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač ovog kluba, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo, ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj, već sam smatram da sam napravio jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri.

Mladi, daroviti vezist Luka Stojković novi je igrač Dinama. Član mlade hrvatske reprezentacije i dosadašnji igrač zagrebačke Lokomotive i rođeni dinamovac, potpisao je višegodišnji ugovor s maksimirskim klubom i već u utorak će se staviti na raspolaganje novom treneru Sergeju Jakiroviću.

- Danas napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač ovog kluba, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo, ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj, već sam smatram da sam napravio jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Još kao dječak dok sam nosio Dinamov dres na igralištima, osjećao sam se nevjerojatno ponosno i privilegirano. Danas kada mogu vidjet svoje prezime na tom svetom dresu prođu me trnci - rekao je Stojković i dodao:

- Jedva čekam da krenem s treninzima i da opravdam očekivanja kluba i trenera. Znam što Dinamo znači i koliko je posla ispred mene. Na meni je da nastavim naporno raditi kako bih još više napredovao na korist kluba, ali i mene osobno. Zahvaljujem upravi Dinama, posebno predsjednici Vlatki i svim ljudima koji su bili angažirani oko mojeg dolaska ovdje. Moj put s Dinamom napokon je počeo. Navijačima mogu samo zahvaliti na svim porukama potpore i obećati da ću dati sve od sebe za ovaj sveti grb.

 
Ključne riječi

Komentara 13

Avatar rondo
rondo
20:58 22.08.2023.

Neka ti je sa srećom i neka ti se ostvare i svi drugi snovi s Dinamom i privatno.

Avatar brons
brons
20:49 22.08.2023.

Dobro došel dečec

CA
Catalonia
00:55 23.08.2023.

Lukas,dobrodošel u Svetinju i sretno. Daj mi samo pobjede🔵🔵

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije