Nezgodno pao

Strašna scena u Beogradu: Zvezdin igrač nepomično ležao na terenu

Abraham Frimpong
Foto: Screenshot
1/5
11.10.2017.
u 21:09

Nakon jednog dvoboja 24-godišnji Zvezdin igrač Abraham Frimpong nezgodno je pao na glavu i ostao nepomično ležati na terenu

Strašnu scenu vidjeli su gledatelji na utakmici srpskog Kupa između nogometaša Crvene zvezde i Dinama iz Vranja na stadionu Rajka Mitića u Beogradu.

Nakon jednog dvoboja 24-godišnji Zvezdin igrač Abraham Frimpong nezgodno je pao na glavu i ostao nepomično ležati na terenu. Utakmica je prekinute, a nesretnom Gancu odmah su priskočili liječnici i igrači.

 

U prvom trenutku sve je izgledalo strašno, jer su liječnik i igrači okretali Frimponga na bok kako se ne bi ugušio. Nakon ukazane pomoći Zvezdin je igrač došao k sebi te se nakon nekoliko trenutaka ustao i napustio teren. Prevezen je u bolnicu na pregled.

Komentara 11

CR
crodux
21:27 11.10.2017.

slijedeca vijest iz Srbije, u Beogradu ispred skupštine crko golub..

Avatar crosask
crosask
18:18 31.10.2017.

Hvala na vijesti, vecernji.rs.

MI
mislav22
09:39 12.10.2017.

trecerazredne momcadi i lige koje su po tablici uefe iza Bjelorusije i Bugarske. O cemu vi pisete,koga briga za srbe,pa oni se medusobno kolju u istom gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije