DRAMA U TREĆOJ LIGI

Strašne scene: Zamalo izbjegnuta ogromna tragedija u Opuzenu, nogometaš udario o betonski zid

Screenshot / Youtube / Javnost.hr
18.09.2022.
u 22:55

Sve je podsjećalo na kobnu 2008. godinu i tragediju tragično preminulog Hrvoja Ćustića.

Dramatične scene odvijale su se na niželigaškoj utakmici između Neretvanca i Junaka. 

Igrala se 65. minuta, za loptu su se borili igrač Neretvanca Filip Pandža i Junaka Sylla Mandaw Daoude. Pandža je nakon dvoboja pao, te udario glavom u zid.

Gledatelji na tribinama u Opuzenu, igrači u terenu su se odmah uhvatili za glavu, te potrčali prema nastradalom nogometašu, koji je tražio pomoć. Prekid je potrajao desetak minuta, javljaju Ploče online

Najvažnije je to da utakmica na Podvornici nije završila tragedijom. Nema tko nije, kad je Pandža glavom udario u zid, promislio na tragični događaj iz zadarskih Stanova iz 2008. godine kad je nastradao Hrvoje Ćustić.

- Bez obzira na današnji susret odmah u na startu našega izvještaja htjeli bi obavijestiti sve naše navijače da su Taslak i Pandža, naša dva igrača koji su danas završili na hitnoj, dobro i to je ono najbitnije. - oglasili su se iz NK Neretvanca na facebook stranici. 

Video strašnog događaja možete pogledati OVDJE

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije