Spust u Kvitfjellu

Streitberger i Jansrud podijelili pobjedu, Natko 41., a Ivica 53.

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
28.02.2014.
u 14:49

Zbog magle na gornjem dijelu staze bio je skraćen, a pobjedu su podijelili Kjetil Jansrud i Georg Streitberger

Nakon završetka Zimskih olimpijskih igara u Sočiju nastavlja se natjecanje u Svjetskom skijaškom kupu. Kao zamjena za otkazani spust u St. Moritzu, danas se vozio muški spust u norveškom Kvitfjellu.

Zbog magle na gornjem dijelu staze bio je skraćen, a pobjedu su podijelili Kjetil Jansrud i Georg Streitberger. Njih su dvojica odskijala u vremenu 1:05.72, a na postolje je došao Amerikanac Travis Ganong koji je zaostao 12 stotinki. Na trećem mjestu je Erik Guay, a vodeći u ovoj disciplini Aksel Lund Svindal bio je peti.

Natko Zrnčić-Dim startao je s brojem 42., a sa zaostatkom 1,34 sekunde završio je na 41. poziciji. Ivica Kostelić zakasnio je 1,88 sekundi i na kraju zauzeo 53. poziciju.

Komentara 1

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:11 28.02.2014.

Zaista sam mislio da je Ivica malo inteligentniji!Izgleda da se previše druži sa Sosedima!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije