Dogovor na travnjaku

Suarez otkrio zanimljiv detalj, evo što mu je Messi rekao tijekom utakmice

Chelsea - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
21.02.2018.
u 11:48

Luis Suarez poslije susreta otkrio je jedan zanimljiv detalja s travnjaka.

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Chelsea i Barcelona odigrali su 1:1 na Stamford Bridgeu, što nam jamči zanimljiv uzvrat u Španjolskoj.

Chelsea je poveo golom Williana u 62. minuti, a izjednačio je Messi 13 minuta kasnije. Argentincu je to bio prvi gol protiv Chelseaja u natjecateljskim utakmicama.

Luis Suarez poslije susreta otkrio je jedan zanimljiv detalja s travnjaka.

- Messi je bio prilično ljutit što ne može zabiti. U ovakvim utakmicama moraš biti pametan, a on to jest. Shvatio je da stojimo preblizu jedan drugom i da smo u toj situaciji u prevelikoj gužvi pa mi je rekao da će otići malo niže, prema sredini terena, kako bi dobio više prostora. To se pokazalo odličnim potezom, prepričao je Suarez.

Komentara 1

BA
bassland
17:02 21.02.2018.

Strava, kakva genijalnost. Kako se nitko drugi toga nije sjetio prije. Pa taj Messi je čudo.....💩🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije