OSTAJE U LIVERPOOLU

Suarez: Priče o Realu i Juventusu su izmišljotine

'Uruguay\'s Luis Suarez (L) celebrates after scoring a free kick goal during their Confederations Cup Group B soccer match against Spain at the Arena Pernambuco in Recife June 16, 2013. REUTERS/Marcos
'MARCOS BRINDICCI'
19.06.2013.
u 08:00

– Nitko sa mnom ili s mojim klubom Liverpoolom nije razgovarao. Dakle, svi napisi koji su se dosad pojavili su čiste izmišljotine – rekao je Suarez.

Luisa Suareza zadnjih su dana mediji širom svijeta već smjestili u Real i Juventus. Jasno je da će Liverpoolova zvijezda biti među najtraženijim napadačima skorašnjeg prijelaznog roka. No, on tvrdi drugačije.

– Nitko sa mnom ili s mojim klubom Liverpoolom nije razgovarao. Dakle, svi napisi koji su se dosad pojavili su čiste izmišljotine – rekao je Suarez.

Podsjetimo, Suarez je nedavno rekao da ne bi imao ništa protiv preseljenja u Madrid.

- Naravno da bih volio igrati u Realu, volio bih igrati s Ronaldom, on je sjajan igrač. Nikad se ne zna, ali komplicirano je. On je trenutačno u Madridu, a ja sam u Liverpoolu i nikad se ne zna što će se dogoditi - rekao je Suarez.

>> Suarez: Smeta mi što Liverpool ne igra LP, jako patim tamo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije