Grčka liga

Sudac pokazao igraču plavi karton za fer igru

Crveni karton
Reuters
01.02.2013.
u 16:24

George Kaldis nakon udarca iz kuta rukom je skrenuo loptu u suparničku mrežu. Iako je to proslavio sa suigračima, priznao je sucu što je učinio.

Nesvakidašnji događaj obilježio je jednu utakmicu grčke nižerazredne lige. Naime, sudac je napadaču Tsiklitiras Pylosa pokazao plavi karton kao pohvalu za fer igru. Nakon udarca iz kuta George Kaldis rukom je skrenuo loptu u suparničku mrežu. Iako je to proslavio sa suigračima, priznao je sucu što je učinio. Nakon što se konzultirao s pomoćnikom, glavni sudac nije priznao pogodak, a igraču je pokazao plavi karton za fer igru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije